Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TicoFC Papá y Nené
Normal Tactiek PANDINGO
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Charro de bal. Koch-Hansen is nu in balbezit. Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TicoFC - Papá y Nené 0:1

9e minuut.
Cedeño passt de bal zonder na te denken. Zdolski probeert naar een medespeler te passen. Guzmán met een sublieme pass. Koch-Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Koch-Hansen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jannasch geeft een lange en hoge pass. Zdolski kopt de bal weg. Guzmán is nu in balbezit. Koch-Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Koch-Hansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Soto met een harde bal richting middenveld. Quintana kopt de bal weg. Koch-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TicoFC - Papá y Nené 0:2

37e minuut.
Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana speelt de bal door. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazukić zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Lazukić met een sublieme pass. Koch-Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Soto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guzmán is nu in balbezit. Koch-Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Koch-Hansen schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TicoFC 80%, Papá y Nené 20%.
TicoFC - Papá y Nené 0:2

47e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft de bal voor. Daar is Cervantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lazukić geeft de bal voor. Daar is Koch-Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koch-Hansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koch-Hansen wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
TicoFC - Papá y Nené 0:3

68e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă geeft de bal voor. Zdolski rent richting de bal. Zdolski haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TicoFC - Papá y Nené 0:4

73e minuut.
Koch-Hansen haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Soto trapt de bal weg. Lazukić rent richting de bal. Lazukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TicoFC - Papá y Nené 0:5

75e minuut.
Jannasch probeert de bal met de borst te controleren. Aarma rent richting de bal. Zduński rent richting de bal. Zduński geeft een lange en hoge pass. Zdolski springt en kopt de bal. Soto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Charro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zduński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zduński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lazukić is nu in balbezit. Cedeño rent richting de bal. Cedeño geeft een lange en hoge pass. Oliver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintana geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zduński probeert naar een medespeler te passen. Jannasch geeft de bal voor. Zdolski rent richting de bal. Koch-Hansen rent richting de bal. Koch-Hansen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TicoFC 87%, Papá y Nené 13%.
TicoFC - Papá y Nené 0:5