Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAP TEAM FC-Camaguey-FC
LAP Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


7e minuut.
Klungelig pakt Parra de bal. Bahr rent richting de bal. Bahr met een sublieme pass. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bahr passt de bal zonder na te denken. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo passt de bal zonder na te denken. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Labra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo is nu in balbezit. Bahr onderschept slim de pass. Parra rent richting de bal. Parra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - FC-Camaguey-FC 0:1

28e minuut.
Labra passt de bal zonder na te denken. Faife is nu in balbezit. Faife passt de bal in één keer door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 38%, FC-Camaguey-FC 62%.
LAP TEAM - FC-Camaguey-FC 0:1

48e minuut.
Faife bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahr verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faife. Faife krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mirabal is nu in balbezit. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vidal geeft de bal voor. Baños rent richting de bal. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo schiet op doel. Palma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iznaga bokst de bal weg.

73e minuut.
Bahr kopt de bal weg. Mirabal rent richting de bal. Met opzet legt Rofes zijn tegenspeler op de grond. Rofes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mirabal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mirabal kan niet meer verder spelen. Cárdenas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal met een snelle inworp. Faife rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAP TEAM - FC-Camaguey-FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 24%, FC-Camaguey-FC 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAP TEAM - FC-Camaguey-FC 1:1