Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAP TEAM FC_Tornado
LAP Tactiek Tactica Inicial
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Baron trapt de bal weg. Chmielniak kopt de bal weg. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cortez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Armas met een sublieme pass. Filardi kopt de bal weg. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Armas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tussen zijn tegenspeler op de grond. Otero raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielniak met een snel genomen vrije trap. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Armas bokst de bal weg. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
May geeft een hoge lob. Jaworski is nu in balbezit. Varela rent richting de bal. Jaworski onderschept slim de pass. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - FC_Tornado 0:1

28e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. Armas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - FC_Tornado 0:2

30e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Jaworski rent richting de bal. Chmielniak is nu in balbezit. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - FC_Tornado 0:3

31e minuut.
Cortez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matev komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Telvi passt de bal zonder na te denken. Chmielniak speelt de bal door. Bahr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. Armas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Armas trapt de bal weg. Paneque kopt de bal weg. Daar is May, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo schiet op doel. Baron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Roman onderschept slim de pass. Roman probeert naar een medespeler te passen. Jaworski is nu in balbezit. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 74%, FC_Tornado 26%.
LAP TEAM - FC_Tornado 0:3

46e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Escalona probeert de bal aan de voet te houden. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - FC_Tornado 0:4

48e minuut.
Chmielniak met een sublieme pass. Filardi probeert naar een medespeler te passen. Jaworski is nu in balbezit. Matev rent richting de bal. Matev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een hoge lob. Roman heeft problemen om de bal te vangen. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Filardi is nu in balbezit. Filardi speelt de bal door. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matev is nu in balbezit. Matev draait met de bal, schiet en ... Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Filardi geeft een lange en hoge pass. Varela kopt de bal weg. Barrios speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - FC_Tornado 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 69%, FC_Tornado 31%.
LAP TEAM - FC_Tornado 0:5