Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Rafa FC_Tornado
Normal Tactiek Tactica Inicial
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten solid
hopeless Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Campo kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios geeft de bal voor. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Amandio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:1

10e minuut.
Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Lage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:2

12e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak speelt de bal door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Montero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amandio de bal onder controle te krijgen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak geeft de bal voor. Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:3

20e minuut.
Lage geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loubet met de inworp. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak speelt de bal door. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Loubet probeert de bal met de borst te controleren. Díaz rent richting de bal. Filardi met een sublieme pass. Jaworski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura rent richting de bal. Jaworski onderschept slim de pass. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:4

32e minuut.
Chmielniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaworski de bal. Chmielniak speelt de bal door. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Almeida speelt de bal door. Campo heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:5

38e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Lage onderschept slim de pass. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:6

44e minuut.
Chmielniak speelt de bal door. Jaworski rent richting de bal. Daar is Loubet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loubet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:7

44e minuut.
Betancourt met een sublieme pass. Klungelig pakt Darcourt de bal. Jaworski onderschept slim de pass. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Rafa 79%, FC_Tornado 21%.
FC-Rafa - FC_Tornado 0:8

47e minuut.
Telvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filardi is nu in balbezit. Filardi passt de bal met de wreef. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Filardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez passt de bal in één keer door. Loubet rent richting de bal. Loubet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Lage rent richting de bal. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez geeft een lange en hoge pass. Jaworski rent richting de bal. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:9

59e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cortez rent richting de bal. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:10

63e minuut.
Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet speelt de bal door. Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Barrios geeft een lange en hoge pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Hidalgo trapt de bal weg van het doel. Barrios kopt de bal weg. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Hidalgo bokst de bal weg.

75e minuut.
Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak speelt de bal door. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Loubet probeert de bal met de borst te controleren. Loubet geeft een lange en hoge pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:11

81e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Loubet is nu in balbezit. Loubet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Daar is Lage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Rafa - FC_Tornado 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Rafa 85%, FC_Tornado 15%.
FC-Rafa - FC_Tornado 0:12