Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Tornado FC-Rafa
Tactica Inicial Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
good Passen hopeless
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Roman geeft een hoge lob. Cortez kopt de bal weg. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 1:0

3e minuut.
Lage probeert de bal aan de voet te houden. Filardi geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. Hidalgo bokst de bal weg.

4e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet passt de bal in één keer door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Campo passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Campo is nu in balbezit. Barrios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cortez geeft een hoge lob. Montero rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Loubet rent richting de bal. Loubet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lage speelt de bal door. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Almeida trapt de bal weg. Roman kopt de bal weg. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Lage probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Filardi is nu in balbezit. Filardi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Almeida de bal. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 2:0

17e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Filardi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lage de bal. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Filardi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chmielniak de bal. Chmielniak passt de bal met de wreef. Jaworski kan de bal niet met de borst controleren. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 3:0

25e minuut.
Campo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murillo komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak geeft de bal voor. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 4:0

26e minuut.
Murillo rent richting de bal. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 5:0

29e minuut.
Barrios passt de bal zonder na te denken. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet passt de bal zonder na te denken. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 6:0

35e minuut.
Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 7:0

37e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios speelt de bal door. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hidalgo trapt de bal weg van het doel. Barrios kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaworski de bal. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 8:0

45e minuut.
Filardi passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal in één keer door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Tornado 20%, FC-Rafa 80%.
FC_Tornado - FC-Rafa 8:0

47e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Cortez met een sublieme pass. Murillo met een sublieme pass. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal in één keer door. Jaworski is nu in balbezit. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 9:0

55e minuut.
Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 10:0

62e minuut.
Filardi passt de bal in één keer door. Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak speelt de bal door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 11:0

63e minuut.
Loubet is nu in balbezit. Loubet probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 12:0

65e minuut.
Doeltrap. Hidalgo trapt de bal weg. Loubet kopt de bal weg. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 13:0

69e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal in één keer door. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak passt de bal met de wreef. Loubet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chmielniak kopt de bal weg. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 14:0

76e minuut.
Roman met de inworp. Chmielniak geeft de bal voor. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Almeida speelt de bal door. Filardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Cortez is nu in balbezit. Cortez speelt de bal door. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC-Rafa 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Tornado 16%, FC-Rafa 84%.
FC_Tornado - FC-Rafa 15:0