Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAP TEAM TicoFC
LAP Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Klungelig pakt Marrero de bal. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños geeft een lange en hoge pass. Daar is Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brito passt de bal zonder na te denken. Iser is nu in balbezit. Bahr verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Baños rent richting de bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Morgado probeert naar een medespeler te passen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz met een sublieme pass. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap. Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAP TEAM - TicoFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 19%, TicoFC 81%.
LAP TEAM - TicoFC 1:0

48e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Paz onderschept slim de pass. Paz met een sublieme pass. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Baños geeft een hoge lob. Cedeño is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob. Baños krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Oliver probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Paz is nu in balbezit. Paz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAP TEAM 14%, TicoFC 86%.
LAP TEAM - TicoFC 1:0