Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-La Masia Varhalla FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Daar is Marrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova rent richting de bal. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Uria is nu in balbezit. Mateo verovert de bal door een tackle van achteren. Mateo probeert naar een medespeler te passen. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - Varhalla FC 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Fabré de bal. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft de bal voor. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Chubukova onderschept slim de pass. Jackson rent richting de bal. Chubukova verovert de bal door een tackle van achteren. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Cáceres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro met een sublieme pass. Cintra rent richting de bal. Cintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-La Masia - Varhalla FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-La Masia 65%, Varhalla FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-La Masia - Varhalla FC 1:1

74e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izquierdo met de inworp. Alfaro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vinent heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - Varhalla FC 2:1

84e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Cintra is nu in balbezit. Cintra schiet op doel. Fleites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Marrero rent richting de bal. Socarrás onderschept slim de pass. Socarrás passt de bal in één keer door. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-La Masia 48%, Varhalla FC 52%.
FC-La Masia - Varhalla FC 2:1