Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KKS FC Barsa
... Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Chiereghini speelt de bal door. Mančić rent richting de bal. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera krijgt een gele kaart. Mančić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiereghini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel. Laffita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Turkeshi kopt de bal weg. Wammes rent richting de bal. Wammes probeert naar een medespeler te passen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Laffita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal in één keer door. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Mančić kopt de bal weg. Turkeshi controleert de bal met de borst. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Laffita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mena kopt de bal weg. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski draait met de bal, schiet en ... Góngora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Turkeshi met een sublieme pass. Wammes rent richting de bal. Wammes passt de bal met de wreef. Tostowski rent richting de bal. Tostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - FC Barsa 1:0

41e minuut.
Petru passt de bal met de wreef. Mančić heeft problemen om de bal te vangen. Mančić passt de bal zonder na te denken. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Laffita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wammes met een sublieme pass. Mančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammes met een sublieme pass. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Laffita bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KKS 28%, FC Barsa 72%.
FC KKS - FC Barsa 1:0

61e minuut.
Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammes is nu in balbezit. Wammes passt de bal met de wreef. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Laffita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Io-Io is nu in balbezit. Io-Io haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - FC Barsa 2:0

68e minuut.
Io-Io geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tostowski de bal. O´Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski onderschept slim de pass. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Laffita trapt de bal weg van het doel. Mančić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mena de bal. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Tostowski passt de bal in één keer door. Mančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančić passt de bal met de wreef. Tostowski controleert de bal met de borst. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Laffita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Chiereghini is nu in balbezit. Turkeshi is nu in balbezit. Turkeshi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wammes de bal. Wammes passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KKS 25%, FC Barsa 75%.
FC KKS - FC Barsa 2:0