Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LediarCub Chega de Varas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Socorro onderschept slim de pass. Socorro passt de bal in één keer door. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia schiet op doel. Quiroz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - Chega de Varas 1:0

28e minuut.
Portales is nu in balbezit. Portales passt de bal in één keer door. Ulacia rent richting de bal. Socorro is nu in balbezit. Socorro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Quiroz met een harde bal richting middenveld. Fornaris kopt de bal weg. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen verovert de bal door een tackle van achteren. Tussen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Socorro verovert de bal door een tackle van achteren. Socorro met een sublieme pass. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia schiet op doel. Quiroz probeert de bal aan de voet te houden. Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LediarCub 59%, Chega de Varas 41%.
LediarCub - Chega de Varas 1:0

48e minuut.
Lee met een harde bal richting middenveld. Carrera kopt de bal weg. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Portales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portales geeft de bal voor. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Soler geeft een hoge lob. Klungelig pakt De la Cruz de bal. De la Cruz speelt de bal door. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sierra kopt de bal weg. De la Cruz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acuña. Acuña krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LediarCub 62%, Chega de Varas 38%.
LediarCub - Chega de Varas 1:0