Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-La Masia CF IRON
Normal Tactiek 523
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Wong is nu in balbezit. Fabré verovert de bal door een tackle van achteren. Wong rent richting de bal. Fabré onderschept slim de pass. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cintra de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Socarrás passt de bal in één keer door. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socarrás onderschept slim de pass. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal met de wreef. Daar is Jova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - CF IRON 0:1

27e minuut.
Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socarrás is nu in balbezit. Socarrás passt de bal met de wreef. Jova rent richting de bal. Jova haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Carballo kan de bal niet met de borst controleren. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro met een sublieme pass. Cintra rent richting de bal. Cintra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Uria speelt de bal door. Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás passt de bal zonder na te denken. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-La Masia - CF IRON 1:1

38e minuut.
Wong met een sublieme pass. Uria probeert naar een medespeler te passen. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - CF IRON 1:2

39e minuut.
Jova verovert de bal door een tackle van achteren. Socarrás onderschept slim de pass. Socarrás met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fabré verovert de bal door een tackle van achteren. Fabré met een sublieme pass. Alfaro speelt de bal door. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra haalt uit met een fantastische trap. Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-La Masia 44%, CF IRON 56%.
FC-La Masia - CF IRON 1:2

46e minuut.
Carballo speelt de bal door. Cedeño rent richting de bal. Licea maakt een afschuwelijke overtreding. Licea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Izquierdo met een snelle inworp. Alfaro rent richting de bal. Sarduy rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Keane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft een hoge lob. Brown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra draait met de bal, schiet en ... Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-La Masia - CF IRON 2:2

75e minuut.
Socarrás geeft de bal voor. Brown kan de bal niet met de borst controleren. Brown passt de bal zonder na te denken. Jova rent richting de bal. Jova draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Socarrás rent richting de bal. Socarrás passt de bal in één keer door. Fabré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova onderschept slim de pass. Jova draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Lago de bal. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-La Masia 54%, CF IRON 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-La Masia - CF IRON 2:2