Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chega de Varas FC Barsa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Tussen passt de bal met de wreef. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tussen is nu in balbezit. Tussen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fornaris is nu in balbezit. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris rent richting de bal. Tussen rent richting de bal. Tussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chega de Varas - FC Barsa 1:0

15e minuut.
Rivero kopt de bal weg. Bobadilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabrera. Cabrera krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cortina probeert de bal met de borst te controleren. Cabrera is nu in balbezit. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel. Paal! Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Robles geeft een hoge lob. Tussen is nu in balbezit. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fornaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chega de Varas - FC Barsa 2:0

21e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Rivero rent richting de bal. Tussen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chega de Varas 45%, FC Barsa 55%.
Chega de Varas - FC Barsa 2:0

51e minuut.
Barreto geeft de bal voor. Inworp. Díaz met een snelle inworp. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles geeft de bal voor. Rivero kopt de bal weg. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chega de Varas 36%, FC Barsa 64%.
Chega de Varas - FC Barsa 2:0