Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barsa Chega de Varas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


31e minuut.
Laffita met een harde bal richting middenveld. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Tussen is nu in balbezit. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen rent richting de bal. Tussen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barsa 54%, Chega de Varas 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barsa - Chega de Varas 0:0

48e minuut.
Doeltrap. Robles met een harde bal richting middenveld. Sierra kopt de bal weg. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz met een sublieme pass. Tussen heeft problemen om de bal te vangen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero speelt de bal door. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sierra passt de bal met de wreef. Tussen is nu in balbezit. Tussen passt de bal in één keer door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Laffita trapt de bal weg van het doel. Díaz kopt de bal weg. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fornaris probeert naar een medespeler te passen. Daar is O´Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tussen verovert de bal door een tackle van achteren. Tussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barsa - Chega de Varas 0:1

87e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charro met de inworp. Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Lago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barsa 48%, Chega de Varas 52%.
FC Barsa - Chega de Varas 0:1