Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KKS LediarCub
... Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 14.5
average Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Turkeshi met een sublieme pass. Io-Io rent richting de bal. Io-Io geeft een lange en hoge pass. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wammes met een sublieme pass. Tostowski kan de bal niet met de borst controleren. Pacheco rent richting de bal. Tostowski onderschept slim de pass. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met een snelle inworp. Abrahantes rent richting de bal. Megyei onderschept slim de pass. Megyei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 1:0

9e minuut.
Socorro onderschept slim de pass. Wammes verovert de bal door een tackle van achteren. Wammes probeert naar een medespeler te passen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wammes met een sublieme pass. Buchalski rent richting de bal. Buchalski passt de bal zonder na te denken. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 2:0

12e minuut.
Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkeshi is nu in balbezit. Ulacia onderschept slim de pass. Ulacia haalt uit met een fantastische trap. Airinei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Wammes met een sublieme pass. Buchalski rent richting de bal. Buchalski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lee trapt de bal weg van het doel. Wammes kopt de bal weg. Turkeshi is nu in balbezit. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Soler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Megyei zal de hoekschop nemen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 3:0

37e minuut.
Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera geeft een hoge lob. Sammarone kopt de bal weg. Megyei rent richting de bal. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Abrahantes de bal. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Chiereghini probeert naar een medespeler te passen. Io-Io met een sublieme pass. Soler rent richting de bal. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KKS 19%, LediarCub 81%.
FC KKS - LediarCub 4:0

47e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Wammes is nu in balbezit. Wammes passt de bal zonder na te denken. Tostowski heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Chiereghini kopt de bal weg. Buchalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrera. Buchalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiereghini met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chiereghini geeft een lange en hoge pass. Daar is Tostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler is nu in balbezit. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 5:0

57e minuut.
Tostowski passt de bal in één keer door. Buchalski rent richting de bal. Wammes is nu in balbezit. Wammes geeft de bal voor. Tostowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 6:0

58e minuut.
Ulacia passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 7:0

61e minuut.
Wammes speelt de bal door. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal in één keer door. Buchalski rent richting de bal. Buchalski speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Turkeshi is nu in balbezit. Wammes met een sublieme pass. Tostowski rent richting de bal. Tostowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Soler de bal. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 8:0

64e minuut.
Klungelig pakt Ulacia de bal. Turkeshi verovert de bal door een tackle van achteren. Turkeshi passt de bal met de wreef. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 9:0

73e minuut.
Petru passt de bal met de wreef. Wammes rent richting de bal. Wammes passt de bal met de wreef. Daar is Tostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler rent richting de bal. Tostowski onderschept slim de pass. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 10:0

77e minuut.
Megyei onderschept slim de pass. Megyei geeft een hoge lob. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Io-Io geeft de bal voor. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru onderschept slim de pass. Petru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tostowski de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buchalski is nu in balbezit. Buchalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Io-Io passt de bal met de wreef. Wammes geeft de bal voor. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tostowski passt de bal in één keer door. Buchalski heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski schiet op doel. Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 11:0

89e minuut.
Wammes is nu in balbezit. Wammes met een sublieme pass. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - LediarCub 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KKS 22%, LediarCub 78%.
FC KKS - LediarCub 12:0