Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LediarCub FC KKS
Normal Tactiek ...
31% Balbezit 69%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


8e minuut.
Io-Io verovert de bal door een tackle van achteren. Io-Io speelt de bal door. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:1

9e minuut.
Wammes heeft problemen om de bal te vangen. Wammes geeft een lange en hoge pass. Cárdenas kan de bal niet met de borst controleren. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Io-Io onderschept slim de pass. Io-Io passt de bal in één keer door. Wammes speelt de bal door. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Ulacia de bal. Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Io-Io met een sublieme pass. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:3

24e minuut.
Io-Io geeft de bal voor. Tostowski heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Soler probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mančić geeft een lange en hoge pass. Io-Io kopt de bal weg. Megyei rent richting de bal. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:4

31e minuut.
Abrahantes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turkeshi de bal. Met opzet legt Portales zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Portales naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Megyei geeft een lange en hoge pass. Tostowski probeert de bal met de borst te controleren. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:5

36e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Io-Io geeft een hoge lob. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:6

43e minuut.
Cárdenas probeert de bal aan de voet te houden. Wammes rent richting de bal. Wammes met een sublieme pass. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LediarCub 82%, FC KKS 18%.
LediarCub - FC KKS 0:6

52e minuut.
Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:7

59e minuut.
Wammes heeft problemen om de bal te vangen. Wammes probeert naar een medespeler te passen. Petru probeert naar een medespeler te passen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Io-Io speelt de bal door. Chiereghini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrera. Carrera krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een lange en hoge pass. Carvajal kopt de bal weg. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mančić met een sublieme pass. Abrahantes is nu in balbezit. Io-Io verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Megyei passt de bal in één keer door. Soler is nu in balbezit. Tostowski onderschept slim de pass. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Mančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mančić schiet op doel. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:8

73e minuut.
Acuña geeft een lange en hoge pass. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone geeft een lange en hoge pass. Petru rent richting de bal. Petru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wammes passt de bal in één keer door. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Mančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Megyei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buchalski komt het veld opgelopen. Carrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Io-Io is nu in balbezit. Tostowski rent richting de bal. Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:9

90e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler geeft een hoge lob. Sammarone kopt de bal weg. Daar is Mančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mančić draait met de bal, schiet en ... Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buchalski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - FC KKS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LediarCub 78%, FC KKS 22%.
LediarCub - FC KKS 0:10