Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-La Masia FC KKS
Normal Tactiek ...
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


14e minuut.
Tostowski passt de bal zonder na te denken. Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski rent richting de bal. Daar is Tostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Cáceres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:1

21e minuut.
Megyei met een sublieme pass. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel. Jackson probeert de bal aan de voet te houden. Cáceres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:2

23e minuut.
Io-Io probeert de bal aan de voet te houden. Wammes is nu in balbezit. Wammes speelt de bal door. Tostowski rent richting de bal. Tostowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wammes rent richting de bal. Wammes passt de bal met de wreef. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:3

34e minuut.
Doeltrap. Cáceres met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Io-Io de bal. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:4

36e minuut.
Wammes probeert naar een medespeler te passen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Megyei rent richting de bal. Megyei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chiereghini is nu in balbezit. Chiereghini geeft een hoge lob. Turkeshi kopt de bal weg. Daar is Tostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-La Masia 72%, FC KKS 28%.
FC-La Masia - FC KKS 0:5

67e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Megyei passt de bal met de wreef. Tostowski heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski schiet op doel. Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:6

76e minuut.
Turkeshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkeshi geeft de bal voor. Jackson kopt de bal weg. Io-Io kan de bal niet met de borst controleren. Io-Io haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Uria geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiereghini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mančić is nu in balbezit. Mančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:7

82e minuut.
Jackson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petru met de inworp. Megyei rent richting de bal. Megyei geeft een hoge lob. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-La Masia - FC KKS 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-La Masia 79%, FC KKS 21%.
FC-La Masia - FC KKS 0:8