Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chega de Varas Varhalla FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bonachea is nu in balbezit. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris passt de bal zonder na te denken. Tussen rent richting de bal. Tussen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chega de Varas - Varhalla FC 1:0

8e minuut.
Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez passt de bal met de wreef. Tussen rent richting de bal. Tussen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cervantes trapt de bal weg. Sierra kopt de bal weg. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen rent richting de bal. Tussen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
De la Cruz passt de bal in één keer door. Díaz is nu in balbezit. Leal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leal krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez geeft een hoge lob. De la Cruz kopt de bal weg. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Fornaris geeft een lange en hoge pass. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tussen rent richting de bal. Tussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chega de Varas 52%, Varhalla FC 48%.
Chega de Varas - Varhalla FC 1:0

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cervantes niet meer kan verder spelen. Fleites komt het veld opgelopen. Fleites trapt de bal weg van het doel. Díaz kopt de bal weg. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaris rent richting de bal. Fornaris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chega de Varas - Varhalla FC 2:0

60e minuut.
Inworp. Leal met een snelle inworp. Sierra is nu in balbezit. Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Marrero geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Quiroz geeft de bal voor. Inworp. Leal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marrero rent richting de bal. Marrero geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chubukova passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mateo de bal. De la Cruz rent richting de bal. Mateo onderschept slim de pass. Mateo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Chega de Varas - Varhalla FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chega de Varas 58%, Varhalla FC 42%.
Chega de Varas - Varhalla FC 2:1