Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Diamante FC Barsa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tejeda onderschept slim de pass. Domínguez rent richting de bal. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rivero kopt de bal weg. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldazabal. Aldazabal krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rivero rent richting de bal. Cepero onderschept slim de pass. Cepero passt de bal zonder na te denken. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paz is nu in balbezit. Cortina onderschept slim de pass. Cortina geeft een lange en hoge pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Camejo de bal. Camejo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert O´Reilly de bal onder controle te krijgen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Chacón de bal. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda speelt de bal door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Camejo passt de bal zonder na te denken. Tejeda rent richting de bal. Tejeda passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rivero rent richting de bal. Rivero speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Calzadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chacón kopt de bal weg. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero rent richting de bal. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 63%, FC Barsa 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corona Diamante - FC Barsa 0:0

66e minuut.
Aldazabal onderschept slim de pass. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. Calzadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Madrigal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Charro met de inworp. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aldazabal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cepero geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mena de bal onder controle te krijgen. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Paz is nu in balbezit. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rivero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riquelme komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Baños is nu in balbezit. Charro is nu in balbezit. Charro probeert naar een medespeler te passen. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme geeft een hoge lob. Calzadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 61%, FC Barsa 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corona Diamante - FC Barsa 0:0