Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barsa CF IRON
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 23.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mena kopt de bal weg. Klungelig pakt Cedeño de bal. Cortina rent richting de bal. Cortina geeft een hoge lob. Sarduy heeft problemen om de bal te vangen. Keane bokst de bal weg.

11e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong geeft een hoge lob. Jova rent richting de bal. Jova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barsa - CF IRON 0:1

12e minuut.
Wong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ébora komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Mena heeft problemen om de bal te vangen. Ébora is nu in balbezit. Mena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ébora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Sarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarduy passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Mena de bal onder controle te krijgen. Jova is nu in balbezit. Jova haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chacón rent richting de bal. Carballo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Zaldívar de bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Barsa - CF IRON 1:1

25e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño geeft de bal voor. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova schiet op doel. Laffita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena onderschept slim de pass. Ébora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mena wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barsa 46%, CF IRON 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barsa - CF IRON 1:1

48e minuut.
Mena rent richting de bal. Brown onderschept slim de pass. Brown geeft de bal voor. Jova is nu in balbezit. Jova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Zaldívar geeft een hoge lob. O´Reilly geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarduy de bal. Carballo is nu in balbezit. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Laffita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ébora kan de bal niet met de borst controleren. Ébora passt de bal zonder na te denken. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cortina met de inworp. Cortina rent richting de bal. Cortina geeft de bal voor. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Keane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo speelt de bal door. Jova rent richting de bal. Jova schiet op doel. Laffita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barsa - CF IRON 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barsa 57%, CF IRON 43%.
FC Barsa - CF IRON 1:2