Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chega de Varas FC-La Masia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás is nu in balbezit. Socarrás passt de bal met de wreef. Cintra is nu in balbezit. Cintra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Font met een snelle inworp. Fabré heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Cintra de bal. Bobadilla is nu in balbezit. Sierra rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cintra rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chega de Varas - FC-La Masia 0:1

40e minuut.
Cáceres geeft een hoge lob. Inworp. Quiñónez met een snelle inworp. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chega de Varas - FC-La Masia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chega de Varas 53%, FC-La Masia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chega de Varas - FC-La Masia 1:1

46e minuut.
Tussen probeert de bal aan de voet te houden. Font met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Fabré de bal onder controle te krijgen. Tussen rent richting de bal. Tussen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Jackson geeft een lange en hoge pass. Sierra rent richting de bal. Sierra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fornaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg. Lago heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chega de Varas - FC-La Masia 2:1

68e minuut.
Sierra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lago de bal. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen onderschept slim de pass. Tussen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Díaz geeft een hoge lob. Izquierdo kopt de bal weg. Alfaro is nu in balbezit. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Díaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montano komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Quiroz geeft de bal voor. Inworp. Licea met de inworp. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rondón passt de bal met de wreef. Fornaris rent richting de bal. Fornaris passt de bal zonder na te denken. Montano is nu in balbezit. Montano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chega de Varas 38%, FC-La Masia 62%.
Chega de Varas - FC-La Masia 2:1