Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Diamante LediarCub
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Carrera is nu in balbezit. Aldazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Aldazabal geeft een lange en hoge pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Acuña geeft de bal voor. Inworp. Morejón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Camejo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - LediarCub 1:0

33e minuut.
Palma geeft een lange en hoge pass. Domínguez is nu in balbezit. Abrahantes maakt een afschuwelijke overtreding. Abrahantes krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Cárdenas begaat een overtreding. Cárdenas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Socorro verovert de bal door een tackle van achteren. Socorro geeft een lange en hoge pass. Paz speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 53%, LediarCub 47%.
Corona Diamante - LediarCub 1:0

50e minuut.
Abrahantes rent richting de bal. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aldazabal met een sublieme pass. Camejo rent richting de bal. Camejo met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal onderschept slim de pass. Aldazabal passt de bal met de wreef. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - LediarCub 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 53%, LediarCub 47%.
Corona Diamante - LediarCub 2:0