Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barsa FC-La Masia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Fabré rent richting de bal. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Font zijn tegenspeler op de grond. Font is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro passt de bal in één keer door. Echemendia rent richting de bal. Echemendia schiet op doel. Laffita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Alfaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuellar komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lago geeft de bal voor. Inworp. Charro met de inworp. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Góngora is nu in balbezit. Licea is nu in balbezit. Licea passt de bal in één keer door. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero passt de bal zonder na te denken. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Barreto rent richting de bal. Echemendia onderschept slim de pass. O´Reilly is nu in balbezit. Echemendia verovert de bal door een tackle van achteren. Echemendia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barsa 43%, FC-La Masia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barsa - FC-La Masia 0:0

48e minuut.
Cortina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riquelme komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lago rent richting de bal. Rivero is nu in balbezit. Rivero passt de bal zonder na te denken. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rivero met een sublieme pass. Lago is nu in balbezit. Met opzet legt Cabrera zijn tegenspeler op de grond. Cabrera krijgt een gele kaart. Lago wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Socarrás onderschept slim de pass. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia rent richting de bal. Echemendia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Echemendia verovert de bal door een tackle van achteren. Echemendia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero met een sublieme pass. Góngora met een sublieme pass. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia draait met de bal, schiet en ... Laffita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riquelme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivero met een sublieme pass. Mena is nu in balbezit. Mena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barsa 46%, FC-La Masia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barsa - FC-La Masia 0:0