Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varhalla FC LediarCub
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Cervantes met een harde bal richting middenveld. Marrero kopt de bal weg. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Socorro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ruz de bal. Pou rent richting de bal. Pou draait met de bal, schiet en ... Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Mateo kopt de bal weg. Pacheco controleert de bal met de borst. Chubukova rent richting de bal. Chubukova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lee trapt de bal weg van het doel. Cárdenas kopt de bal weg. Chubukova rent richting de bal. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een lange en hoge pass. Carvajal kopt de bal weg. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Membribes is nu in balbezit. Socorro onderschept slim de pass. Socorro speelt de bal door. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Socorro passt de bal met de wreef. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou onderschept slim de pass. Pou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varhalla FC 43%, LediarCub 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varhalla FC - LediarCub 0:0

80e minuut.
Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Mateo rent richting de bal. Pacheco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacheco krijgt een gele kaart. Mateo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marrero legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varhalla FC - LediarCub 1:0

89e minuut.
Ruz is nu in balbezit. Bonachea rent richting de bal. Socorro verovert de bal door een tackle van achteren. Pou rent richting de bal. Pou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varhalla FC 47%, LediarCub 53%.
Varhalla FC - LediarCub 1:0