Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LediarCub Varhalla FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Abrahantes is nu in balbezit. Marrero onderschept slim de pass. Marrero met een sublieme pass. Chubukova rent richting de bal. Chubukova haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Portales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socorro rent richting de bal. Socorro passt de bal zonder na te denken. Ulacia rent richting de bal. Ulacia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Ulacia rent richting de bal. Socorro is nu in balbezit. Socorro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Domínguez met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Chubukova onderschept slim de pass. Marrero heeft problemen om de bal te vangen. Marrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LediarCub 57%, Varhalla FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LediarCub - Varhalla FC 0:0

69e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft een hoge lob. Chubukova kopt de bal weg. Marrero rent richting de bal. Marrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LediarCub - Varhalla FC 0:1

77e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Inworp. Mateo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marrero is nu in balbezit. Marrero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova verovert de bal door een tackle van achteren. Chubukova geeft een lange en hoge pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LediarCub 53%, Varhalla FC 47%.
LediarCub - Varhalla FC 0:1