Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Diamante FC KKS
Normal Tactiek ...
36% Balbezit 64%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten average
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Vila geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mančić de bal. Baños rent richting de bal. Mančić is nu in balbezit. Mančić draait met de bal, schiet en ... Calzadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Megyei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Madrigal de bal. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Petru de bal. Tejeda rent richting de bal. Megyei onderschept slim de pass. Petru rent richting de bal. Petru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cepero rent richting de bal. Mančić verovert de bal door een tackle van achteren. Mančić probeert naar een medespeler te passen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - FC KKS 0:1

22e minuut.
Tostowski passt de bal zonder na te denken. Megyei rent richting de bal. Io-Io met een sublieme pass. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chiereghini onderschept slim de pass. Baños rent richting de bal. Chiereghini verovert de bal door een tackle van achteren. Mančić is nu in balbezit. Mančić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chiereghini speelt de bal door. Wammes rent richting de bal. Wammes geeft de bal voor. Tostowski krijgt zijn hoofd ertegen. Calzadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - FC KKS 0:2

33e minuut.
Petru kopt de bal weg. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Sammarone speelt de bal door. Wammes rent richting de bal. Wammes passt de bal in één keer door. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - FC KKS 0:3

45e minuut.
Mančić passt de bal in één keer door. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal met de wreef. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 78%, FC KKS 22%.
Corona Diamante - FC KKS 0:3

49e minuut.
Chiereghini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančić geeft de bal voor. Megyei rent richting de bal. Megyei schiet op doel. Calzadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - FC KKS 0:4

52e minuut.
Tostowski met een sublieme pass. Mančić is nu in balbezit. Mančić passt de bal zonder na te denken. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wammes is nu in balbezit. Wammes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tostowski de bal. Tostowski schiet op doel. Calzadilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - FC KKS 0:5

59e minuut.
Baños rent richting de bal. Mančić onderschept slim de pass. Mančić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tostowski de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aldazabal rent richting de bal. Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Petru speelt de bal door. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Calzadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Madrigal geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Domínguez stond buitenspel. Io-Io maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Turkeshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkeshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - FC KKS 0:6

84e minuut.
Io-Io rent richting de bal. Io-Io geeft een hoge lob. Madrigal heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Io-Io is nu in balbezit. Petru rent richting de bal. Petru met een sublieme pass. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 74%, FC KKS 26%.
Corona Diamante - FC KKS 0:6