Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KKS Corona Diamante
... Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Cepero is nu in balbezit. Chiereghini verovert de bal door een tackle van achteren. Chiereghini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tostowski de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wammes speelt de bal door. Mančić is nu in balbezit. Baños is nu in balbezit. Mančić onderschept slim de pass. Mančić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Io-Io verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - Corona Diamante 1:0

15e minuut.
Vila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petru met de inworp. Megyei is nu in balbezit. Megyei schiet op doel. Calzadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chiereghini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vila de bal. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - Corona Diamante 2:0

17e minuut.
Cepero met een sublieme pass. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KKS - Corona Diamante 3:0

20e minuut.
Doeltrap. Calzadilla trapt de bal weg. Sammarone kopt de bal weg. Tostowski controleert de bal met de borst. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Calzadilla trapt de bal weg van het doel. Io-Io kopt de bal weg. Madrigal heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski schiet op doel. Calzadilla bokst de bal weg. Paz geeft een hoge lob. Cepero probeert de bal aan de voet te houden. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Io-Io is nu in balbezit. Palma onderschept slim de pass. Palma speelt de bal door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Airinei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tostowski rent richting de bal. Wammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammes passt de bal met de wreef. Tostowski rent richting de bal. Tostowski schiet op doel. Calzadilla bokst de bal weg.

39e minuut.
Petru kopt de bal weg. Klungelig pakt Megyei de bal. Vila is nu in balbezit. Vila geeft een lange en hoge pass. Morejón kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Aldazabal is nu in balbezit. Io-Io verovert de bal door een tackle van achteren. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Io-Io onderschept slim de pass. Io-Io geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KKS 16%, Corona Diamante 84%.
FC KKS - Corona Diamante 3:0

54e minuut.
Chiereghini kopt de bal weg. Klungelig pakt Baños de bal. Wammes probeert naar een medespeler te passen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Io-Io is nu in balbezit. Aldazabal onderschept slim de pass. Wammes speelt de bal door. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Turkeshi de bal onder controle te krijgen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone onderschept slim de pass. Turkeshi is nu in balbezit. Wammes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Petru passt de bal zonder na te denken. Wammes is nu in balbezit. Wammes geeft een hoge lob. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Calzadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KKS 16%, Corona Diamante 84%.
FC KKS - Corona Diamante 3:0