Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varhalla FC FC Barsa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ledesma geeft de bal voor. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal met de wreef. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Membribes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal met de wreef. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Laffita trapt de bal weg van het doel. Bonachea kopt de bal weg. Cortina probeert de bal met de borst te controleren. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Leal geeft een lange en hoge pass. Mateo is nu in balbezit. Chubukova rent richting de bal. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Laffita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mateo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Charro rent richting de bal. Bonachea onderschept slim de pass. Bonachea met een sublieme pass. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Ruz is nu in balbezit. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varhalla FC - FC Barsa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varhalla FC 57%, FC Barsa 43%.
Varhalla FC - FC Barsa 0:1

55e minuut.
Mena rent richting de bal. Bonachea verovert de bal door een tackle van achteren. Bonachea probeert naar een medespeler te passen. Chubukova rent richting de bal. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rivero de bal. Rivero passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varhalla FC - FC Barsa 0:2

79e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Charro met een snelle inworp. Klungelig pakt Rivero de bal. Rivero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bonachea is nu in balbezit. Rivero onderschept slim de pass. Rivero speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varhalla FC 46%, FC Barsa 54%.
Varhalla FC - FC Barsa 0:2