Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Diamante Chega de Varas
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Camejo kopt de bal weg. Tejeda rent richting de bal. Domínguez is nu in balbezit. Tejeda rent richting de bal. Tejeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz passt de bal zonder na te denken. Fornaris speelt de bal door. Tussen is nu in balbezit. Tussen haalt uit met een fantastische trap. Calzadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Paz geeft de bal voor. Klungelig pakt Domínguez de bal. Rondón geeft een lange en hoge pass. Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra speelt de bal door. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel. Calzadilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Diamante - Chega de Varas 0:1

32e minuut.
Sierra kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldazabal de bal. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Aldazabal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tejeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palma komt het veld opgelopen.

38e minuut.
De la Cruz passt de bal zonder na te denken. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez geeft de bal voor. Tussen maakt een snoekduik en kopt de bal. Calzadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aldazabal is nu in balbezit. Tussen is nu in balbezit. Tussen probeert naar een medespeler te passen. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 59%, Chega de Varas 41%.
Corona Diamante - Chega de Varas 0:1

70e minuut.
Aldazabal geeft een hoge lob. Paret rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vila met een snelle inworp. Aldazabal rent richting de bal. Aldazabal probeert naar een medespeler te passen. Camejo rent richting de bal. Camejo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Diamante 59%, Chega de Varas 41%.
Corona Diamante - Chega de Varas 0:1