Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KnkCuba TePartí
ya1 Tactiek 451V1
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 29.7
solid Schieten weak
adequate Passen average
good Verdedigen weak


19e minuut.
Veigas met een snelle inworp. Galić rent richting de bal. Toirac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Suchan rent richting de bal. Suchan geeft een lange en hoge pass. Triana probeert de bal aan de voet te houden. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz passt de bal met de wreef. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Beijers probeert naar een medespeler te passen. Flatås met een sublieme pass. Daar is Pinckert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Duménigo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 30%, TePartí 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KnkCuba - TePartí 0:0

56e minuut.
Quiroz speelt de bal door. Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigas passt de bal met de wreef. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Galić heeft problemen om de bal te vangen. Toirac begaat een overtreding. Toirac krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Galić verovert de bal door een tackle van achteren. Galić speelt de bal door. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Galić rent richting de bal. Galić passt de bal in één keer door. Fernández rent richting de bal. Suchan onderschept slim de pass. Suchan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Galić kopt de bal weg. Suchan kan de bal niet met de borst controleren. Suchan passt de bal in één keer door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TePartí 1:0

79e minuut.
Pinckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinckert geeft een hoge lob. Vitier verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galić zal de hoekschop nemen. Duménigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TePartí 2:0

82e minuut.
Galić is nu in balbezit. Lee onderschept slim de pass. Lee passt de bal zonder na te denken. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TePartí 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 31%, TePartí 69%.
KnkCuba - TePartí 3:0