Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Contre Contramestre FC
Normal Tactiek domingos
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten average
average Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Aqarapi rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi is nu in balbezit. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris passt de bal in één keer door. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aqarapi controleert de bal met de borst. Veigas geeft de bal voor. Pilip rent richting de bal. Serrano onderschept slim de pass. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Żelasko trapt de bal weg. Chêne kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ... Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - Contramestre FC 0:1

17e minuut.
Conde is nu in balbezit. Veigas is nu in balbezit. Ziobrowski met een sublieme pass. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Raczkowski geeft de bal voor. Ziobrowski rent richting de bal. Ziobrowski speelt de bal door. Saavedra rent richting de bal. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Chêne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chêne met een sublieme pass. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cao trapt de bal weg. Voulgaris kopt de bal weg. Saavedra controleert de bal met de borst. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - Contramestre FC 0:2

37e minuut.
Ziobrowski speelt de bal door. Chêne geeft de bal voor. Aqarapi kopt de bal weg. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Long geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nodarse met een snelle inworp. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Żelasko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris passt de bal met de wreef. Chêne met een sublieme pass. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Ziobrowski de bal. Ziobrowski draait met de bal, schiet en ... Pimienta speelt de bal door. Wong heeft problemen om de bal te vangen. Chêne geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Contre 68%, Contramestre FC 32%.
FC Contre - Contramestre FC 0:2

50e minuut.
Chêne probeert de bal met de borst te controleren. Chêne passt de bal zonder na te denken. Aqarapi rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris verovert de bal door een tackle van achteren. Voulgaris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chêne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chêne geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - Contramestre FC 0:3

59e minuut.
Ziobrowski is nu in balbezit. Ziobrowski geeft de bal voor. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi onderschept slim de pass. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - Contramestre FC 0:4

67e minuut.
Paneque heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziobrowski met de inworp. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Voulgaris met een sublieme pass. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - Contramestre FC 0:5

76e minuut.
Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris is nu in balbezit. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel. Cao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Aqarapi de bal onder controle te krijgen. Aqarapi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - Contramestre FC 0:6

81e minuut.
Klungelig pakt Nodarse de bal. Chêne rent richting de bal. Chêne passt de bal zonder na te denken. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chêne speelt de bal door. Klungelig pakt Aqarapi de bal. Aqarapi passt de bal zonder na te denken. Saavedra rent richting de bal. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Cao trapt de bal weg van het doel. Chêne kopt de bal weg. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Contre 76%, Contramestre FC 24%.
FC Contre - Contramestre FC 0:6