Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KnkCuba FC Contre
ya1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Conde speelt de bal door. Daar is Veigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galić geeft de bal voor. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Galić met een snelle inworp. Flatås bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatås geeft de bal voor. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena geeft een lange en hoge pass. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatås verovert de bal door een tackle van achteren. Flatås schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veigas de bal. Flatås bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatås schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carvajal de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Flatås probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz is nu in balbezit. Pimienta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pimienta krijgt een gele kaart. Piotrowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piotrowicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatås verovert de bal door een tackle van achteren. Flatås passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Korell met een snelle inworp. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu met een sublieme pass. Flatås is nu in balbezit. Flatås draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Marinescu heeft problemen om de bal te vangen. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marinescu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Moscoso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Galić met een sublieme pass. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz passt de bal met de wreef. Flatås heeft problemen om de bal te vangen. Flatås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - FC Contre 1:0

36e minuut.
Galić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galić geeft de bal voor. Flatås bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Cao met een harde bal richting middenveld. Galić kopt de bal weg. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Conde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galić met een snelle inworp. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 29%, FC Contre 71%.
KnkCuba - FC Contre 1:0

53e minuut.
Galić is nu in balbezit. Galić speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Carvajal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz passt de bal met de wreef. Flatås is nu in balbezit. Flatås haalt uit met een fantastische trap. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araújo Pena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flatås rent richting de bal. Flatås haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grelich geeft een hoge lob. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - FC Contre 2:0

67e minuut.
Pimienta geeft een hoge lob. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarotti met een sublieme pass. Flatås rent richting de bal. Flatås haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich geeft een lange en hoge pass. Piotrowicz kopt de bal weg. Flatås is nu in balbezit. Flatås draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - FC Contre 3:0

82e minuut.
Veigas met een sublieme pass. Moscoso is nu in balbezit. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel. Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - FC Contre 4:0

87e minuut.
Galić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galić passt de bal zonder na te denken. Pimienta rent richting de bal. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - FC Contre 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 25%, FC Contre 75%.
KnkCuba - FC Contre 5:0