Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeleFac TePartí
442 Tactiek 532 V1
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Membribes is nu in balbezit. Membribes geeft een lange en hoge pass. Mesa kopt de bal weg. Adamus is nu in balbezit. Adamus schiet op doel. Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iznaga heeft problemen om de bal te vangen. Adamus rent richting de bal. Adamus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal met de wreef. Adamus is nu in balbezit. Adamus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeleFac - TePartí 0:1

20e minuut.
Lee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cseke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joa rent richting de bal. Busquets is nu in balbezit. Busquets schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Membribes geeft een lange en hoge pass. Acevedo kopt de bal weg. Cseke is nu in balbezit. Cseke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeleFac - TePartí 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Cseke de bal. Busquets geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adamus de bal. Adamus draait met de bal, schiet en ... Ulacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeleFac - TePartí 0:3

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Membribes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Marichal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamus is nu in balbezit. Adamus haalt uit met een fantastische trap. Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus passt de bal met de wreef. Silva is nu in balbezit. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Adamus is nu in balbezit. Ulacia met een sublieme pass. Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeleFac 82%, TePartí 18%.
TeleFac - TePartí 0:3

47e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft de bal voor. Adamus krijgt zijn hoofd ertegen. Ulacia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeleFac - TePartí 0:4

49e minuut.
Font probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mesa de bal. Mesa passt de bal in één keer door. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets onderschept slim de pass. Adamus rent richting de bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Adamus heeft problemen om de bal te vangen. Adamus passt de bal in één keer door. Cseke rent richting de bal. Cseke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeleFac - TePartí 0:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Font met een sublieme pass. Adamus rent richting de bal. Adamus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Busquets speelt de bal door. Daar is Adamus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamus haalt uit met een fantastische trap. Ulacia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeleFac - TePartí 0:6

67e minuut.
Daar is Joa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets onderschept slim de pass. Busquets speelt de bal door. Cseke is nu in balbezit. Cseke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Monzón passt de bal in één keer door. Mesa rent richting de bal. Mesa passt de bal in één keer door. Adamus rent richting de bal. Adamus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ulacia met een harde bal richting middenveld. Lee kopt de bal weg. Klungelig pakt Marichal de bal. Adamus is nu in balbezit. Adamus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cseke onderschept slim de pass. Marichal rent richting de bal. Marichal passt de bal met de wreef. Adamus is nu in balbezit. Adamus draait met de bal, schiet en ... Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Canto met een sublieme pass. Cseke heeft problemen om de bal te vangen. Canto maakt een afschuwelijke overtreding. Canto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cseke raakt geblesseerd tijdens het duel. Cseke met een snel genomen vrije trap. Adamus rent richting de bal. Adamus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeleFac - TePartí 0:7

80e minuut.
Doeltrap. Triana komt het veld opgelopen. Gutiérrez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulacia met een harde bal richting middenveld. Mesa kopt de bal weg. Adamus rent richting de bal. Adamus draait met de bal, schiet en ... Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ulacia met een sublieme pass. Bartolomé heeft problemen om de bal te vangen. Triana rent richting de bal. Triana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cseke rent richting de bal. Cseke schiet op doel. Iznaga probeert de bal aan de voet te houden. Adamus is nu in balbezit. Adamus haalt uit met een fantastische trap. Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutiérrez zal de hoekschop nemen. Cseke is nu in balbezit. Cseke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeleFac 78%, TePartí 22%.
TeleFac - TePartí 0:7