Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil0817 Chassis
Normal Tactiek fredy
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Leyva rent richting de bal. Leyva speelt de bal door. Daar is Matamoros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savón is nu in balbezit. Savón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kindelán rent richting de bal. Kindelán schiet op doel. Madrigal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - Chassis 1:0

15e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Almarales onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carvajal. Almarales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Almarales kan niet meer verder spelen. Dupotey komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Nodarse geeft een lange en hoge pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Devil0817 - Chassis 1:1

41e minuut.
Daar is Savón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirabal verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabal probeert naar een medespeler te passen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil0817 27%, Chassis 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Devil0817 - Chassis 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil0817 30%, Chassis 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Devil0817 - Chassis 1:1