Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Submarino-Amarillo graff
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Caballero rent richting de bal. Caballero speelt de bal door. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Calero passt de bal zonder na te denken. Tamayo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Tamayo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabezas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bernal onderschept slim de pass. Caballero is nu in balbezit. Caballero speelt de bal door. Abad is nu in balbezit. Abad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Abad kopt de bal weg. Aguilar rent richting de bal. Caballero begaat een overtreding. Aguilar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aguilar kan niet meer verder spelen. Morales komt het veld opgelopen. Fornaris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Tamayo is nu in balbezit. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris passt de bal in één keer door. Tamayo rent richting de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Puerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caballero raakt geblesseerd tijdens het duel. Caballero neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarillo - graff 0:1

36e minuut.
Fornaris onderschept slim de pass. Caballero rent richting de bal. Fornaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fornaris krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernal is nu in balbezit. Met opzet legt Cabezas zijn tegenspeler op de grond. Cabezas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarillo 55%, graff 45%.
Submarino-Amarillo - graff 0:1

47e minuut.
Fornaris kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamayo de bal. Met opzet legt Vidal zijn tegenspeler op de grond. Vidal krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sarduy is nu in balbezit. Sarduy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caballero de bal. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson geeft de bal voor. Morales rent richting de bal. Caballero onderschept slim de pass. Caballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Lemus de bal. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal met de wreef. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarillo - graff 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarillo 39%, graff 61%.
Submarino-Amarillo - graff 0:2