Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Contre TePartí
Normal Tactiek 451V1
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Veigas met een sublieme pass. Klungelig pakt Carvajal de bal. Carvajal geeft de bal voor. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac rent richting de bal. Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - TePartí 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Contre 55%, TePartí 45%.
FC Contre - TePartí 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Toirac de bal. Toirac probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - TePartí 0:2

50e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Toirac met een sublieme pass. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cao met een harde bal richting middenveld. Arévalo heeft problemen om de bal te vangen. Toirac rent richting de bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Conde de bal onder controle te krijgen. Veigas rent richting de bal. Paneque rent richting de bal. Paneque passt de bal in één keer door. Veigas probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - TePartí 0:3

59e minuut.
Pimienta speelt de bal door. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Cao met een harde bal richting middenveld. Arévalo kopt de bal weg. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Moscoso passt de bal met de wreef. Triana is nu in balbezit. Pimienta onderschept slim de pass. Pimienta haalt uit met een fantastische trap. Duménigo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Pimienta is nu in balbezit. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cao trapt de bal weg van het doel. Pimienta kopt de bal weg. Font is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo is nu in balbezit. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - TePartí 0:4

79e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee passt de bal zonder na te denken. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - TePartí 0:5

88e minuut.
Moscoso rent richting de bal. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cao met een harde bal richting middenveld. Lee kan de bal niet met de borst controleren. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Contre 63%, TePartí 37%.
FC Contre - TePartí 0:5