Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Submarino-Amarillo Chassis
Normal Tactiek fredy
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tamayo de bal. De la Rosa rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Madrigal bokst de bal weg.

23e minuut.
Nodarse kopt de bal weg. Matamoros heeft problemen om de bal te vangen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. Madrigal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarillo - Chassis 1:0

29e minuut.
Roldan speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matamoros. Matamoros krijgt een gele kaart. Cabezas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osorio wilt de vrije trap nemen. Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarillo - Chassis 2:0

31e minuut.
Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldan rent richting de bal. Roldan passt de bal zonder na te denken. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Castellanos schiet op doel. Doeltrap. Morales trapt de bal weg van het doel. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Soler met een harde bal richting middenveld. Roldan controleert de bal met de borst. Cabezas begaat een overtreding. Cabezas krijgt een gele kaart. Roldan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roldan kan niet meer verder spelen. Dueñas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarillo 38%, Chassis 62%.
Submarino-Amarillo - Chassis 2:0

73e minuut.
De la Rosa passt de bal in één keer door. Dueñas rent richting de bal. Dueñas passt de bal zonder na te denken. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellanos. Castellanos krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Labañino de bal onder controle te krijgen. Tamayo rent richting de bal. Tamayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dueñas passt de bal met de wreef. Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal in één keer door. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarillo 51%, Chassis 49%.
Submarino-Amarillo - Chassis 2:0