Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chassis Submarino-Amarillo
fredy Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Montero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguilar komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Tamayo is nu in balbezit. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Tamayo haalt uit met een fantastische trap. Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Klungelig pakt Ruiz de bal. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - Submarino-Amarillo 0:1

44e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris geeft een lange en hoge pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chassis 74%, Submarino-Amarillo 26%.
Chassis - Submarino-Amarillo 0:1

56e minuut.
Osorio met een sublieme pass. Mirabal is nu in balbezit. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirabal raakt geblesseerd tijdens het duel. Carvajal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lemus met een snelle inworp. Calero is nu in balbezit. Calero geeft de bal voor. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - Submarino-Amarillo 0:2

69e minuut.
Mirabal rent richting de bal. Calero onderschept slim de pass. Matamoros is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Milián controleert de bal met de borst. Milián passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - Submarino-Amarillo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chassis 64%, Submarino-Amarillo 36%.
Chassis - Submarino-Amarillo 0:3