Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil0817 KnkCuba
Normal Tactiek ya1
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena passt de bal in één keer door. Ilca geeft een lange en hoge pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Busquets rent richting de bal. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena passt de bal met de wreef. Suchan rent richting de bal. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Galić met een snelle inworp. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - KnkCuba 0:1

15e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cristóbal geeft de bal voor. Beijers rent richting de bal. Beijers passt de bal zonder na te denken. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cristóbal geeft een hoge lob. Knizia geeft de bal voor. Piotrowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suchan is nu in balbezit. Suchan haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cristóbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araújo Pena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Araújo Pena geeft de bal voor. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz passt de bal met de wreef. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Prieto rent richting de bal. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Almarales is nu in balbezit. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Villavicencio bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galić neemt de hoekschop. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Korell geeft een hoge lob. Galić is nu in balbezit. Galić probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Savón de bal. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - KnkCuba 0:2

35e minuut.
Grelich passt de bal in één keer door. Knizia rent richting de bal. Knizia geeft een lange en hoge pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galić met een snelle inworp. Ilca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil0817 83%, KnkCuba 17%.
Devil0817 - KnkCuba 0:2

47e minuut.
Ilca speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Prieto rent richting de bal. Galić onderschept slim de pass. Galić speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Villavicencio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - KnkCuba 0:3

62e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca passt de bal in één keer door. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Villavicencio trapt de bal weg. Araújo Pena kan de bal niet met de borst controleren. Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Villavicencio met een harde bal richting middenveld. Prieto kopt de bal weg. Klungelig pakt Piotrowicz de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ilca speelt de bal door. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz met een sublieme pass. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - KnkCuba 0:4

72e minuut.
Suchan onderschept slim de pass. Piotrowicz is nu in balbezit. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Doeltrap. Villavicencio trapt de bal weg van het doel. Ilca kopt de bal weg. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - KnkCuba 0:5

78e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal met de wreef. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz onderschept slim de pass. Piotrowicz schiet op doel. Villavicencio bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Ilca geeft een lange en hoge pass. Suchan kopt de bal weg. Klungelig pakt Almarales de bal. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - KnkCuba 0:6

87e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Ilca rent richting de bal. Ilca speelt de bal door. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil0817 86%, KnkCuba 14%.
Devil0817 - KnkCuba 0:6