Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KnkCuba Submarino-Amarillo
ya1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 16
solid Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca onderschept slim de pass. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Quintana geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galić zal de hoekschop nemen. Piotrowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 1:0

15e minuut.
Daar is Postma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postma geeft een hoge lob. Suchan kopt de bal weg. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mrša met een sublieme pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ... Quintana probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 2:0

25e minuut.
Ilca onderschept slim de pass. Ilca met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Galić heeft problemen om de bal te vangen. Galić kopt de bal weg. Suchan is nu in balbezit. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Montero heeft problemen om de bal te vangen. Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suchan de bal. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 3:0

33e minuut.
Grelich passt de bal in één keer door. Mrša rent richting de bal. Mrša geeft een hoge lob. Suchan springt en kopt de bal. Quintana heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 4:0

37e minuut.
Postma kopt de bal weg. Ilca rent richting de bal. Ilca geeft een lange en hoge pass. Suchan rent richting de bal. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galić met de inworp. Suchan geeft een hoge lob. Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrša geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz schiet op doel. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mrša probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 17%, Submarino-Amarillo 83%.
KnkCuba - Submarino-Amarillo 5:0

47e minuut.
Ilca passt de bal met de wreef. Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrša speelt de bal door. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Suchan rent richting de bal. Suchan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piotrowicz de bal. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ... Morales bokst de bal weg. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 6:0

51e minuut.
Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz met een sublieme pass. Mrša met een sublieme pass. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Grelich met een snelle inworp. Mrša heeft problemen om de bal te vangen. Mrša geeft een lange en hoge pass. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ... Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca speelt de bal door. Suchan rent richting de bal. Suchan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Sarduy speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Galić onderschept slim de pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich met een sublieme pass. Ilca speelt de bal door. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korell komt het veld opgelopen. Kościuszko komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Sarduy met een sublieme pass. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko draait met de bal, schiet en ... Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 7:0

75e minuut.
Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piotrowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mrša zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kościuszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Galić geeft een hoge lob. Morales met een sublieme pass. Galić kopt de bal weg. Kościuszko is nu in balbezit. Kościuszko draait met de bal, schiet en ... Paal! Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 8:0

79e minuut.
Ilca rent richting de bal. Galić is nu in balbezit. Galić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kościuszko de bal. Kościuszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Calero met een snelle inworp. Galić speelt de bal door. Piotrowicz probeert naar een medespeler te passen. Kościuszko rent richting de bal. Kościuszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mrša de bal. Mrša probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca passt de bal zonder na te denken. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 9:0

87e minuut.
Galić rent richting de bal. Galić met een sublieme pass. Kościuszko is nu in balbezit. Kościuszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarduy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Korell is nu in balbezit. Korell met een sublieme pass. Ilca speelt de bal door. Kościuszko heeft problemen om de bal te vangen. Kościuszko haalt uit met een fantastische trap. Morales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 10:0

90e minuut.
Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrša geeft een hoge lob. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Morales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Submarino-Amarillo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 8%, Submarino-Amarillo 92%.
KnkCuba - Submarino-Amarillo 11:0