Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Contre graff
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pimienta kopt de bal weg. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano met een sublieme pass. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cao trapt de bal weg. Nodarse rent richting de bal. Nodarse geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wong onderschept slim de pass. Wong geeft een hoge lob. Wong controleert de bal met de borst. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nodarse passt de bal in één keer door. Serrano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vidal ... Strafschop! Vidal krijgt een gele kaart. Serrano raakt geblesseerd tijdens het duel. Pimienta neemt de penalty, wat een uithaal! Marante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - graff 1:0

41e minuut.
Inworp. Veigas met de inworp. Conde probeert naar een medespeler te passen. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Contre 46%, graff 54%.
FC Contre - graff 1:0

47e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nodarse met een snelle inworp. Moscoso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigas onderschept slim de pass. Veigas geeft een hoge lob. Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Caballero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Moscoso kopt de bal weg. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta rent richting de bal. Pimienta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Contre - graff 2:0

56e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano rent richting de bal. Pimienta is nu in balbezit. Pimienta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Burke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereira komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pimienta onderschept slim de pass. Pimienta met een sublieme pass. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Paneque met een snelle inworp. Pimienta is nu in balbezit. Pimienta geeft een lange en hoge pass. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Contre 28%, graff 72%.
FC Contre - graff 2:0