Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contramestre FC Submarino-Amarillo
domingos Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


21e minuut.
Perdigón onderschept slim de pass. Perdigón passt de bal in één keer door. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 1:0

24e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarduy de bal. Panucia is nu in balbezit. Panucia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 2:0

27e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft de bal voor. Panucia maakt een snoekduik en kopt de bal. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 3:0

39e minuut.
Perdigón onderschept slim de pass. Perdigón probeert naar een medespeler te passen. Panucia rent richting de bal. Panucia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 4:0

41e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Sarduy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 32%, Submarino-Amarillo 68%.
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 5:0

47e minuut.
Panucia rent richting de bal. Orłowski rent richting de bal. Orłowski met een sublieme pass. Panucia rent richting de bal. Panucia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Perdigón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaris rent richting de bal. Perdigón onderschept slim de pass. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Riihikallio probeert naar een medespeler te passen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Panucia is nu in balbezit. Panucia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Orłowski met een sublieme pass. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia is nu in balbezit. Panucia draait met de bal, schiet en ... Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 6:0

65e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Panucia rent richting de bal. Klungelig pakt Saavedra de bal. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo begaat een overtreding. Skorupski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bestry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Fornaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orłowski geeft een lange en hoge pass. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

84e minuut.
Orłowski met een snelle inworp. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa begaat een overtreding. Sosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 25%, Submarino-Amarillo 75%.
Contramestre FC - Submarino-Amarillo 6:0