Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
graff TePartí
Normal Tactiek 532 V1
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 27
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus rent richting de bal. Adamus passt de bal met de wreef. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Jackson rent richting de bal. Veigas onderschept slim de pass. Veigas passt de bal zonder na te denken. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Veigas zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Veigas is nu in balbezit. Veigas probeert naar een medespeler te passen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chacón trapt de bal weg van het doel. Caballero is nu in balbezit. Caballero speelt de bal door. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Toirac de bal. Toirac geeft een hoge lob. Bernal rent richting de bal. Adamus onderschept slim de pass. Adamus haalt uit met een fantastische trap. Marante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Morales met een sublieme pass. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Caballero kopt de bal weg. Toirac rent richting de bal. Adamus is nu in balbezit. Adamus haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal met de wreef. Jackson probeert de bal aan de voet te houden. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bernal rent richting de bal. Toirac is nu in balbezit. Bernal rent richting de bal. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
graff - TePartí 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: graff 75%, TePartí 25%.
graff - TePartí 0:1

49e minuut.
Wong kan de bal niet met de borst controleren. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert de bal aan de voet te houden. Marante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
graff - TePartí 0:2

51e minuut.
Veigas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac geeft een lange en hoge pass. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Adamus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
graff - TePartí 0:3

59e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales passt de bal met de wreef. Adamus is nu in balbezit. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamus is nu in balbezit. Adamus passt de bal met de wreef. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lee met een sublieme pass. Veigas rent richting de bal. Veigas passt de bal in één keer door. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Marante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veigas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Adamus de bal. Adamus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abad stond buitenspel. Duménigo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus rent richting de bal. Adamus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
graff - TePartí 0:4

80e minuut.
Klungelig pakt Jackson de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac rent richting de bal. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Adamus rent richting de bal. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus is nu in balbezit. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Adamus verovert de bal door een tackle van achteren. Adamus probeert naar een medespeler te passen. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ... Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
graff - TePartí 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: graff 78%, TePartí 22%.
graff - TePartí 0:5