Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TePartí graff
532 V1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft de bal voor. Arévalo rent richting de bal. Abad onderschept slim de pass. Abad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fernández trapt de bal weg van het doel. Toirac kopt de bal weg. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Caballero de bal onder controle te krijgen. Veigas rent richting de bal. Veigas passt de bal zonder na te denken. Lee rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arévalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiroz komt het veld opgelopen. Toirac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - graff 1:0

15e minuut.
Wong rent richting de bal. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Triana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lee de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - graff 2:0

33e minuut.
Toirac probeert naar een medespeler te passen. Acevedo rent richting de bal. Klungelig pakt Lee de bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veigas met de inworp. Lee speelt de bal door. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ... Marante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Quiroz speelt de bal door. Klungelig pakt Toirac de bal. Lee probeert naar een medespeler te passen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Lee de bal. Lee passt de bal met de wreef. Toirac rent richting de bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - graff 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 36%, graff 64%.
TePartí - graff 3:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marante trapt de bal weg. Saavedra kopt de bal weg. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Veigas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Lee met een sublieme pass. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac draait met de bal, schiet en ... Marante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - graff 4:0

67e minuut.
Wong heeft problemen om de bal te vangen. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ... Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - graff 5:0

80e minuut.
Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Acevedo speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 22%, graff 78%.
TePartí - graff 5:0