Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TePartí Chassis
532 V1 Tactiek fredy
65% Balbezit 35%
12% Spel op eigen helft 88%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa is nu in balbezit. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mirabal is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft de bal voor. Madrigal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - Chassis 1:0

18e minuut.
Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - Chassis 2:0

31e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Toirac onderschept slim de pass. Toirac geeft de bal voor. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Lee kopt de bal weg. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Triana rent richting de bal. Triana passt de bal in één keer door. Matamoros rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac onderschept slim de pass. Toirac geeft een hoge lob. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - Chassis 3:0

39e minuut.
Triana passt de bal met de wreef. Acevedo rent richting de bal. Matamoros rent richting de bal. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Acevedo onderschept slim de pass. Soler speelt de bal door. Klungelig pakt Milián de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Triana rent richting de bal. Triana passt de bal in één keer door. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 15%, Chassis 85%.
TePartí - Chassis 3:0

53e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Nodarse onderschept slim de pass. Nodarse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toirac de bal. Toirac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Acevedo met een sublieme pass. Quiroz rent richting de bal. Mirabal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirabal krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Soler de bal onder controle te krijgen. Madrigal speelt de bal door. Triana kopt de bal weg. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Toirac passt de bal zonder na te denken. Triana rent richting de bal. Triana probeert naar een medespeler te passen. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Quiroz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sosa de bal. Arévalo rent richting de bal. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Acevedo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Triana speelt de bal door. De la Rosa is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - Chassis 4:0

89e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Rosa rent richting de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - Chassis 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 8%, Chassis 92%.
TePartí - Chassis 5:0