Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Sta Clara Old_UCI
PD-4321 Tactiek mmm
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 42.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Sawa passt de bal in één keer door. Ryczek rent richting de bal. Cazacu onderschept slim de pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Pereira Sotelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Crăciunoiu speelt de bal door. Pilip heeft problemen om de bal te vangen. Crăciunoiu begaat een overtreding. Crăciunoiu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Lantigua geeft een hoge lob. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Pereira Sotelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Old_UCI 0:1

37e minuut.
Góralczyk onderschept slim de pass. Góralczyk geeft de bal voor. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Pereira Sotelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Old_UCI 0:2

41e minuut.
Pavešić speelt de bal door. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage passt de bal met de wreef. Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 36%, Old_UCI 64%.
Deportivo Sta Clara - Old_UCI 0:2

56e minuut.
Cazacu passt de bal met de wreef. Lantigua speelt de bal door. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Pavešić heeft problemen om de bal te vangen. Pavešić geeft een hoge lob. Iraizoz bokst de bal weg.

66e minuut.
Vâlcu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel. Iraizoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bogoescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Old_UCI 1:2

73e minuut.
Pavešić geeft de bal voor. Vâlcu rent richting de bal. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa draait met de bal, schiet en ... Iraizoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Sta Clara - Old_UCI 2:2

78e minuut.
Sawa is nu in balbezit. Vâlcu rent richting de bal. Sawa onderschept slim de pass. Sawa draait met de bal, schiet en ... Iraizoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Old_UCI 3:2

81e minuut.
Pilip kopt de bal weg. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa schiet op doel. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
De VEcchi verovert de bal door een tackle van achteren. De VEcchi met een sublieme pass. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cazacu passt de bal zonder na te denken. Vargas onderschept slim de pass. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Pereira Sotelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 18%, Old_UCI 82%.
Deportivo Sta Clara - Old_UCI 3:2