Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElevenOnze FC Lawton-Barca FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Saavedra met de inworp. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra passt de bal in één keer door. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Borroto is nu in balbezit. Borroto geeft een lange en hoge pass. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Portuondo is nu in balbezit. Nerey is nu in balbezit. Nerey probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Moscoso de bal. Ruiz is nu in balbezit. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Lawton-Barca FC 1:0

35e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto probeert naar een medespeler te passen. Domenech speelt de bal door. Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Lawton-Barca FC 2:0

39e minuut.
Águila onderschept slim de pass. Portuondo rent richting de bal. Portuondo geeft de bal voor. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElevenOnze FC 41%, Lawton-Barca FC 59%.
ElevenOnze FC - Lawton-Barca FC 2:0

53e minuut.
Ibarra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salazar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Baños onderschept slim de pass. Portuondo onderschept slim de pass. Portuondo speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Lawton-Barca FC 2:1

68e minuut.
Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz speelt de bal door. Moscoso rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Lawton-Barca FC 3:1

84e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Reyes is nu in balbezit. Baños rent richting de bal. Reyes onderschept slim de pass. Reyes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElevenOnze FC 57%, Lawton-Barca FC 43%.
ElevenOnze FC - Lawton-Barca FC 3:1