Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaguajay Old_UCI
Normal Tactiek mmm
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten poor
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Kıpırdamaz de bal onder controle te krijgen. Montenegro rent richting de bal. Kıpırdamaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Hristov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu geeft de bal voor. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Diago probeert de bal met de borst te controleren. Hristov is nu in balbezit. Hristov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Tejeda met de inworp. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kıpırdamaz de bal onder controle te krijgen. Iraizoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Hristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Hristov is nu in balbezit. Hristov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguajay - Old_UCI 0:1

38e minuut.
Domenech verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech passt de bal in één keer door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hristov kopt de bal weg. Benítez rent richting de bal. Hristov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguajay - Old_UCI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaguajay 62%, Old_UCI 38%.
Yaguajay - Old_UCI 0:2

47e minuut.
Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Lantigua met een sublieme pass. Hristov is nu in balbezit. Hristov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kıpırdamaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu speelt de bal door. Hristov is nu in balbezit. Hristov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Diago kan de bal niet met de borst controleren. Cazacu rent richting de bal. Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Hristov is nu in balbezit. Hristov haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Diago heeft problemen om de bal te vangen. Hristov rent richting de bal. Lantigua speelt de bal door. Hristov is nu in balbezit. Hristov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Hristov rent richting de bal. Hristov passt de bal zonder na te denken. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguajay - Old_UCI 0:3

77e minuut.
Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Domenech is nu in balbezit. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu geeft de bal voor. Daar is Hristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristov haalt uit met een fantastische trap. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguajay - Old_UCI 0:4

86e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Hristov onderschept slim de pass. Benítez is nu in balbezit. Hristov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristov draait met de bal, schiet en ... Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaguajay 78%, Old_UCI 22%.
Yaguajay - Old_UCI 0:4