Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_UCI Real Maleza
mmm Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 21.3
adequate Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Cordovez onderschept slim de pass. Cordovez passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 1:0

12e minuut.
Cazacu rent richting de bal. Cazacu geeft een hoge lob. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 2:0

13e minuut.
Crăciunoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 3:0

16e minuut.
Cazacu is nu in balbezit. Cazacu passt de bal in één keer door. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

17e minuut.
Cazacu kopt de bal weg. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo passt de bal in één keer door. Perdigón rent richting de bal. Perdigón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Perdigón verovert de bal door een tackle van achteren. Perdigón met een sublieme pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cordovez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Góralczyk rent richting de bal. Góralczyk geeft de bal voor. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perdigón met de inworp. Cazacu rent richting de bal. Cazacu geeft een hoge lob. Daar is Cordovez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 4:0

28e minuut.
Osorio met een sublieme pass. Lantigua kopt de bal weg. Cazacu geeft de bal voor. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo is nu in balbezit. Perdigón is nu in balbezit. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 5:0

40e minuut.
Cazacu is nu in balbezit. Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 20%, Real Maleza 80%.
Old_UCI - Real Maleza 6:0

51e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Cazacu rent richting de bal. Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 7:0

59e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Perdigón rent richting de bal. Perdigón speelt de bal door. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Borrego is nu in balbezit. Cazacu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu geeft een lange en hoge pass. Perdigón rent richting de bal. Perdigón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cazacu rent richting de bal. Cazacu geeft een lange en hoge pass. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 8:0

65e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina met een sublieme pass. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo schiet op doel. Osorio bokst de bal weg.

72e minuut.
Cortina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kıpırdamaz speelt de bal door. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo schiet op doel. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cazacu rent richting de bal. Cazacu met een sublieme pass. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 9:0

83e minuut.
Perdigón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borrego de bal. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 10:0

89e minuut.
Lantigua is nu in balbezit. Lantigua passt de bal in één keer door. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Real Maleza 11:0

90e minuut.
Moscoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Veigas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 16%, Real Maleza 84%.
Old_UCI - Real Maleza 11:0