Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KNK_FC Lawton-Barca FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cepeda passt de bal in één keer door. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera speelt de bal door. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Padrón heeft problemen om de bal te vangen. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Soler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iglesias met een snel genomen vrije trap. Moscoso is nu in balbezit. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos schiet op doel. Carrazana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Ferrer onderschept slim de pass. Ferrer speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Lawton-Barca FC 0:1

44e minuut.
Arce rent richting de bal. Olivera maakt een afschuwelijke overtreding. Arce raakt geblesseerd tijdens het duel. Arce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 49%, Lawton-Barca FC 51%.
KNK_FC - Lawton-Barca FC 0:1

59e minuut.
Águila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Domenech met een snelle inworp. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Portuondo rent richting de bal. Portuondo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 38%, Lawton-Barca FC 62%.
KNK_FC - Lawton-Barca FC 0:1