Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lawton-Barca FC Dead Angel Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Lima de bal. Lima geeft een hoge lob. Arce controleert de bal met de borst. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Camejo kopt de bal weg. Ocampo is nu in balbezit. Portuondo rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Arce geeft een hoge lob. Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Ocampo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Domenech rent richting de bal. Domenech geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tascón de bal onder controle te krijgen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez geeft de bal voor. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel. Rios probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Dead Angel Fc 0:1

43e minuut.
Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een hoge lob. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 59%, Dead Angel Fc 41%.
Lawton-Barca FC - Dead Angel Fc 0:1

76e minuut.
Daar is Portuondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Membribes onderschept slim de pass. Membribes probeert naar een medespeler te passen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Carrazana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 48%, Dead Angel Fc 52%.
Lawton-Barca FC - Dead Angel Fc 0:1