Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Angel Fc Lawton-Barca FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Saavedra met de inworp. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tascón de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Olivares zijn tegenspeler op de grond. Tussen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tussen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Lawton-Barca FC 0:1

24e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Tussen geeft een lange en hoge pass. Alejo rent richting de bal. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nerey kopt de bal weg. Portuondo is nu in balbezit. Met opzet legt Zayas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zayas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 68%, Lawton-Barca FC 32%.
Dead Angel Fc - Lawton-Barca FC 0:1

58e minuut.
Domenech probeert de bal aan de voet te houden. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reyes de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Velásquez bokst de bal weg.

71e minuut.
Ibarra kopt de bal weg. Alejo is nu in balbezit. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 65%, Lawton-Barca FC 35%.
Dead Angel Fc - Lawton-Barca FC 0:1